VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost jou niets extra! 

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jouw een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen. 

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van! 

Waarom SponsorKliks? 
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt! 

Klik op de link  rechts boven op deze pagina

Sponsoren

Sponsoren zijn van groot belang voor een vereniging. We proberen bij VC Blijham de contributie zo laag mogelijk te houden, maar willen wel een goede uitstraling. Mede dankzij de bijdrage van onze sponsoren is de hele vereniging aan het begin van seizoen 2015-2016 voorzien van nieuwe wedstrijdshirts. Daarvoor willen we onze sponsoren dan ook hartelijk bedanken!

Ook geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden? Neem contact op met de kledingcommissie!

Denk ook eens aan onze sponsoren wanneer u iets nodig bent! 

Hoofdsponsoren

Kijk op de website voor het actuele aanbod!Valkema Sport

Kerkstraat 49-51

9641 AM Veendam

http://www.valkemasport.nl/


 

 


Visser Chauffeursdienst

Roelof Visser

e-mailadres: info@visserchauffeursdienst.nl

http://www.visserchauffeursdienst.nl

 

Overige sponsoren


Tandartspraktijk Hartog Blijham
Verbion bedrijfsvloeren

 Kor Transport en Opslag

 

Koopjesdrogisterij