VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS


Rooster scheidsrechters seizoen 2017-2018

Het fluitschema voor dit seizoen is bekend, iedereen moet 2 of 3 keer fluiten over het hele seizoen. Alleen voor de wedstrijden van dames 1 en heren 1 (beide 2e klasse) zijn 2 scheidsrechters ingevuld. Hiervoor dien je fluitcode V4 te hebben. Bekijk hier het fluitschema

Binnen je team kunnen jullie uiteraard afspraken maken om bijvoorbeeld standaard met 2 personen te fluiten. De vereniging regelt dit niet. Wanneer hier een indeling voor gemaakt wordt dan graag via de aanvoeren naar Jan Koning sturen zodat hij hiervan op de hoogte is. 

Voor sommige wedstrijden kun je soms ingedeeld zijn als 2e scheidsrechter in verband met bepaalde omstandigheden ( leerproces of onderlinge afspraak die zijn gemaakt met de scheidsrechter coördinator).

De Zaalwacht taken zijn zoveel mogelijk ingedeeld bij leden die de betreffende dag al aanwezig zijn, bekijk de taken van de zaalwacht hier: zaalwacht taken

Ruilen mag, maar geef de wijziging tijdig door aan Jan Koning (houd rekening met je bevoegdheid ivm 2e klasse wedstrijden!).

Wijzigingen wedstrijdregels scheidsrechter 

Vanaf dit seizoen is Jan Koning scheidsrechter coördinator. Jan heeft voor iedereen de belangrijkste wijzigingen op een rij gezet. Bekijk ze hier! 

Nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief, datum verzending 1 juli 2017: Link

Dames 1 Kampioen!

Na een jaartje in de 3e klasse te hebben gespeeld keert het team volgend jaar terug in de 2e klasse! Gefeliciteerd dames en Herman met deze prestatie.

 

GEZOCHT MET SPOED: Wedstrijdsecretaris 

De vereniging is met spoed op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris, helaas heeft niemand zich aangemeld tijdens de Algemene Ledenvergadering. Vragen mbt wedstrijdwijzigingen kunnen tijdelijk bij Bas Hartog gesteld worden. Taken zijn o.a. het invoeren van uitslagen in het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF), aanspreekpunt voor wedstrijden en oefenwedstrijden. Sporthal voorzien van wedstrijdschema, Nevobo informatie aangaande competitie, indeling zaal en opgave competitie teams samen met t.c. en bestuur, Bestuurvergaderingen bijwonen ( +/- 3 per seizoen). Tijdsbesteding, ongeveer 2 tot 3 uur per week zelf in te delen. Neem contact op met secretaressevcb@live.nl indien je geïnteresseerd bent.

Vragen mbt wedstrijdwijzigingen kunnen tijdelijk bij Bas Hartog gesteld worden. 

Dames 1 in het nieuw dankzij Werkman dakwerken en klussenbedrijf in Oostwold

De afgelopen maand hebben veel leden een nieuw trainingsjack en/of broek aangeschaft. De betaling hiervan doen we via automatische incasso welke deze week aan de bank wordt aangeboden. Dankzij Werkman dakwerken en klussenbedrijf in Oostwold heeft heel dames 1 een mooi trainingspak ontvangen.


Activiteiten programma en organisatie 2017-2018

Activiteit

Maand

2017

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Jeugdkamp

Juni / Juli

Dames 3

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

Feestavond 

Maart

Dames 2

MZVT

mei

Dames1/Heren2
Ledenpas

Met ingang van seizoen 2015-2016 ontvangen alle leden van VCB een ledenpas. Hiermee kun je gebruik maken van leuke kortingen van onze sponsoren. Lees verder op de pagina ledeninfo.