VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS

 

 


MidZomerVolleybalToernooi.

Wanneer: 26 Mei 2018

Wie : Iedereen die wil en kan.

Waar : Manege Wittenburg Blijham 

                 Volwassen Klik Hier voor Flyer

                   Jeugd klik Hier voor Flyer


Volleybal Kamp 2018

Op 1, 2 en 3 juni 2018!!
We hebben een groepskampeerveld en tenten gehuurd op camping “De Vledders” in Schipborg.

Ook dit jaar is er weer een volleybalkamp speciaal voor de jeugdleden georganiseerd.

Geef je voor 1 April op bij Sibyllapastoor .

                                                                           klik Hier voor Flyer.

Inventarisatieformulier seizoen 2018-2019

Alle leden hebben onlangs via de mail het verzoek ontvangen om het inventarisatieformulier voor volgend seizoen in te vullen. Graag uiterlijk 27 maart invullen zodat de technische commissie met de teamindelingen voor volgend seizoen aan de slag kan. 

Het formulier vind je hier. 


Jeugdteam MB1 Is Kampioen!

Op zaterdag 10 maart is B1 kampioen geworden.

Met nog 3 wedstrijden te gaan, hoefden ze nog maar 2 sets te winnen om kampioen te worden.

Er waren een heleboel supporters aanwezig om de meiden aan te moedigen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ze hebben alle 3 sets met overmacht gewonnen.

De jeugdcoördinator en de activiteitencommissie hebben een feestje georganiseerd in de kantine van de plaatselijke ijsvereniging "Het scheuveltje". Maar eerst hebben de meiden, op de fiets, een ererondje door het dorp gemaakt. (met toeters en spandoek). Meer foto's op  Contact & foto pagina Vacatures

Heb je interesse in één van de vacatures? Neem contact met het bestuur op via secretaressevcb@live.nl

  1. Wedstrijdsecretariaat: Vanaf 1 januari 2018 heeft Jack PLoeger de functie van wedstrijdsecretaris op zich genomen.Bas Hartog geeft langzaam zijn taken over aan Jack. Bedankt Jack


2. Leden Technische Commissie: In de technische commissie was alleen Janet Renken overgebleven, dat was nauwelijks te doen. Daarom zijn we ook blij te vermelden dat Wim van Echten de TC komt versterken.Bedankt Wim 


 3. Voorzitter: Per 1 januari 2018 zal Sylvia Fokkens stoppen met haar voorzitterschap bij de VCB.     Daarom zijn we op zoek naar een opvolger/opvolgster om haar rol over te nemen.

NIEUW: Rooster scheidsrechters seizoen 2017-2018

Het fluitschema voor dit seizoen is inmiddels een aantal keren gewijzigd. Hier vindt je de laatst gewijzigde versie (14/11/2017). 

Bekijk hier het fluitschema

Iedereen moet 2 of 3 keer fluiten over het hele seizoen. Alleen voor de wedstrijden van dames 1 en heren 1 (beide 2e klasse) zijn 2 scheidsrechters ingevuld. Hiervoor dien je fluitcode V4 te hebben. Binnen je team kun je afspraken maken om altijd samen te fluiten, de vereniging regelt dit niet. Mocht je de ingeplande datum niet kunnen fluiten dan kun je ruilen met iemand binnen je eigen team. 

Voor alle wijzigingen geldt: tijdig Jan Koning informeren!

Voor sommige wedstrijden kun je soms ingedeeld zijn als 2e scheidsrechter in verband met bepaalde omstandigheden (leerproces of onderlinge afspraak die zijn gemaakt met de scheidsrechter coördinator).

De Zaalwacht taken zijn zoveel mogelijk ingedeeld bij leden die de betreffende dag al aanwezig zijn, bekijk de taken van de zaalwacht hier: zaalwacht taken

Ouders vs Jeugd - in beeld

Op dinsdag 24 oktober werd er door de jeugdleden gevolleybald tegen de ouders. Een leuke, gezellige maar zeker ook fanatieke avond. Het was zo geslaagd dat er al plannen zijn voor een avond revanche! Bekijk hier de foto's!

Wijzigingen wedstrijdregels scheidsrechter 

Vanaf dit seizoen is Jan Koning scheidsrechter coördinator. Jan heeft voor iedereen de belangrijkste wijzigingen op een rij gezet. Bekijk ze hier! 

GEZOCHT MET SPOED: Wedstrijdsecretaris 

De vereniging is met spoed op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris, helaas heeft niemand zich aangemeld tijdens de Algemene Ledenvergadering. Vragen mbt wedstrijdwijzigingen kunnen tijdelijk bij Bas Hartog gesteld worden. Taken zijn o.a. het invoeren van uitslagen in het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF), aanspreekpunt voor wedstrijden en oefenwedstrijden. Sporthal voorzien van wedstrijdschema, Nevobo informatie aangaande competitie, indeling zaal en opgave competitie teams samen met t.c. en bestuur, Bestuurvergaderingen bijwonen ( +/- 3 per seizoen). Tijdsbesteding, ongeveer 2 tot 3 uur per week zelf in te delen. Neem contact op met secretaressevcb@live.nl indien je geïnteresseerd bent.

Vragen mbt wedstrijdwijzigingen kunnen tijdelijk bij Bas Hartog gesteld worden. 

Activiteiten programma en organisatie 2017-2018

Activiteit

Maand

2017

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Jeugdkamp

Juni / Juli

Dames 3

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

Feestavond 

Maart

Dames 2

MZVT

26 mei

Dames1/Heren2

Ledenpas

Met ingang van seizoen 2015-2016 ontvangen alle leden van VCB een ledenpas. Hiermee kun je gebruik maken van leuke kortingen van onze sponsoren. Lees verder op de pagina ledeninfo.